Opskrift på blåmuslinger med persillepesto
SPONSORERET indhold

Blåmuslinger med persillepesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dette er en af den nemmeste skaldyrsretter jeg kender. Og så er den billig. Blåmuslinger i sæson er en billig, sund og mager spise, så det er bare om at komme i gang.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
21. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1,5 kilo blåmuslinger
1 glas tør hvidvin
1 hvidløg
1 skalotteløg

Pesto:
1 stort bundt kruspersille
30 g. pinjekerner
50 g. parmesanost
1 dl. olie
1 fed hvidløg
salt
peber

Sådan laver du blåmuslinger

Blend alle ingredienserne til pestoen.

Rens muslingerne under rindende vand. Kasser de muslinger med ødelagt skal og dem der ikke lukker sig, når du banker let på skallen.

Sauter løg og hvidløg i lidt olie. Tilsæt peber og salt og steg indtil løg er gyldne. Tilsæt hvidvin og muslinger og lad det koge under låg i ca. 5 min. Ryst gryden ind imellem, så alle muslinger får varme.
Si væden fra og læg muslinger i en skål for sig. Reducer væden til en tredjedel og bland den med pestoen. Hæld over muslinger og server med godt brød.


Se også opskrift på Rødbeder med røget laks, dild og rygeost.