Boghvede-tabbouleh
SPONSORERET indhold

Boghvede-tabbouleh

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Salaten er især god til stegt eller grillet kød, f.eks. kylling, okse eller lam. Prøv den også til spyd. Normalt laves tabbouleh med couscous og bestemt ikke med grønkål. Men denne version smager fantastisk, og har lige fået skruet et nøk op for sundheden.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
03. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Tilbehør til 4 personer
Dressing:
½ dl citronsaft
¼ dl olivenolie
1 tsk flydende honning
Fyld:
1 ½ dl boghvede
1 rødløg
1 stort bundt persille
2 håndfulde mynte
1 håndfuld grønkål
salt

Sådan laver du boghvede-tabbouleh:

Rør citronsaft med olivenolie og honning. Skyl boghveden, og kog den mør, ca. 15 min, dræn overskydende vand fra den, og dryp den godt af.

Hak løg, persille, mynte og grønkål fint. Vend det hele med boghvede og dressing, og smag til med salt. Servér straks, eller lad salaten trække i op til 1 døgn i køleskab.

PRØV OGSÅ: Blomkålssalat med perlebyg

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter