Ceviche med fuldkornschips
SPONSORERET indhold

Ceviche med fuldkornschips

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønt, friskt og supersundt. Syren fra limen "tilbereder" fisken, så den er mør og lækker at spise. Frys din fisk inden brug, så du er sikker på at der ikke er parasitter i! Fuldstændigt, som når du skal lave sushi (eller bestil det gjort fra fiskehandleren).

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
13. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Forret eller let ret til 2-4

2-3 fuldkornstortillaer
lidt olivenolie
salt

Ceviche:
300 g torsk
300 g gode rejer
1½ dl limesaft
½ agurk
2 avocado
4 forårsløg
1 grøn chili, gerne jalapeno
salt

Sådan laver du ceviche:

Klip dine tortillaer i stykker. Læg dem i et lag på en bageplade på bagepapir, og dryp dem med en smule olivenolie og salt. Bag dem ved 180 grader i 6-8 minutter, eller til de er sprøde.

Skær torsk og rejer i mindre stykker. Vend begge dele med lime.

Flæk agurken, skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i små tern.

Snit bladsellerien fint, flæk avocadoerne, kasser stenene, og tag kødet ud med en ske. Skær det i tern.

Snit forårsløg og chili fint.

Vend det hele med fisken, og smag til med salt.

Server ceviche med bagte chips. 

PRØV OGSÅ: Wrap med guacamole og rejer