
Wrap med guacamole og rejer
Brug dem som aftensmad (beregn 2 til hver), gerne serveret med en rustik salat, eller pak dem i madpakken, eller server dem som skøn frokost.
Ingredienser
Til 4 store wraps:
Guacamole:
1 fed hvidløg
4 avocado
3-4 spsk limesaft
1 tomat
1 lille rødløg
3 stilke bladselleri
salt
Rejer:
300 g gode rejer, uden skal
lidt olivenolie
1 spsk chipotle i adobe
1 lime, saft heraf
salt
Wraps:
2-3 hjertesalater
1 bundt radiser
lidt limesaft
4 store fuldkornstortillaer
1 grøn chili, gerne jalapeno, i tynde skiver
Sådan laver du wraps med guacamole og rejer:
Halver hvidløget, og gnid en skål med det. Flæk avocadoerne, kasser stenene, og skrab kødet ud med en ske. Mos kødet i skålen med en gaffel. Smag til med lime. Del tomaten i kvarter, skær kernerne fri med en kniv, og kasser dem. Hak tomatkødet fint. Hak rødløget fint, og snit bladsellerien i tynde skiver. Vend det hele i guacamolen, og smag til.
Steg rejerne i lidt olivenolie. Kom chipotle og lime ved, og tag panden af varmen. Smag til med salt.
Snit salaten, og skær radiserne i tynde skiver. Vend begge dele med lidt limesaft.
Fyld de store wraps med guacamole, rejer, salat, radiser og chili. Luk dem, og server straks, eller pak dem i en madpakke.
PRØV OGSÅ: Coleslaw med appelsin-vinaigrette
TIP
Guacamolen passer til alt! Til chips, grøntsagssticks, på suppen, på rugbrødsmadder – anywhere!