Wrap med guacamole og rejer
SPONSORERET indhold

Wrap med guacamole og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug dem som aftensmad (beregn 2 til hver), gerne serveret med en rustik salat, eller pak dem i madpakken, eller server dem som skøn frokost.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
13. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Til 4 store wraps:

Guacamole:
1 fed hvidløg
4 avocado
3-4 spsk limesaft
1 tomat
1 lille rødløg
3 stilke bladselleri
salt

Rejer:
300 g gode rejer, uden skal
lidt olivenolie
1 spsk chipotle i adobe
1 lime, saft heraf
salt

Wraps:
2-3 hjertesalater
1 bundt radiser
lidt limesaft
4 store fuldkornstortillaer
1 grøn chili, gerne jalapeno, i tynde skiver

Sådan laver du wraps med guacamole og rejer:

Halver hvidløget, og gnid en skål med det. Flæk avocadoerne, kasser stenene, og skrab kødet ud med en ske. Mos kødet i skålen med en gaffel. Smag til med lime. Del tomaten i kvarter, skær kernerne fri med en kniv, og kasser dem. Hak tomatkødet fint. Hak rødløget fint, og snit bladsellerien i tynde skiver. Vend det hele i guacamolen, og smag til.

Steg rejerne i lidt olivenolie. Kom chipotle og lime ved, og tag panden af varmen. Smag til med salt.

Snit salaten, og skær radiserne i tynde skiver. Vend begge dele med lidt limesaft.

Fyld de store wraps med guacamole, rejer, salat, radiser og chili. Luk dem, og server straks, eller pak dem i en madpakke.

PRØV OGSÅ: Coleslaw med appelsin-vinaigrette