
SPONSORERET indhold
Chokolademuffin med overraskende fyld
5 muffins
Ingredienser
Dej:
125 g mørk chokolade ca. 60 %
25 g smør
2 æggeblommer
2 æggehvider
½ dl sukker
½ dl hvedemel
5 Ferrero Rocher chokolader el.
miniskildpadder
Solbærsauce:
100 g optøede solbær el. andre bær
3 spsk. sukker
1 spsk. vand
evt. 1 spsk. rom
Pynt:
evt. friske mynteblade
Tilbehør:
is eller flødeskum
- Hak den mørke chokolade groft, og smelt den over vandbad. Fjern gryden fra varmen, tilsæt smør og derefter æggeblommer.
- Pisk æggehviderne stive, og tilsæt sukkeret. Pisk, til de er blanke og lidt seje.
- Vend melet i chokoladeblandingen, og vend derefter forsigtigt æggehviderne i.
- Kom en muffinform i papir ned i en muffinform af metal. Hæld 1½ cm dej i formene. Læg en Ferrero Rocher chokolade i midten af hver form. Fordel resten af dejen over, og stil kagerne i fryseren.
- Bag de frosne kager midt i ovnen ved 220 gr. i ca. 9 min.
- Varm sukker og vand op i en lille kasserolle, og vend solbærrene i. Kog hurtigt op, og fjern gryden fra varmen. Tilsæt evt. rom.
- Server straks de nybagte muffins med solbærsauce og is. Pynt evt. med mynteblade.