-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Få opskriften på lækker fuldkornsfoccacia med oliven og feta
Denne nemme foccacia er dejlig i madpakken, gerne med en masse snackgrønt, frugt eller en god juice. Du kan også bruge brødet som tilbehør til aftensmaden. Nok til mange madpakker.
Total:2 timer
Ingredienser
- 25 g gær
- 7 dl lunet vand (ca. 37 grader)
- 2 tsk groft salt
- 65 g flydende honning
- 1 dl olivenolie
- 100 g havregryn
- ca. 400 g fuldkornsspelt
- ca. 400 g fint hvedemel
- lidt olivenolie til bradepanden
- Fyld:
- 100 g oliven
- 100 g feta
- 1 stor håndfuld oregano
Sådan bager du foccacia med fuldkorn
- Opløs gæren i lunet vand. Tilsæt salt, honning og olivenolie. Tilsæt gryn og mel. Tilsæt melet lidt ad gangen, du skal måske bruge lidt mere eller lidt mindre.
- Dejen skal have konsistens som tyk havregrød. Rør et par minutter, evt. på maskine, og lad dejen hæve i 30 min, ved stuetemperatur.
- Hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 30x25 cm) foret med bagepapir. Lad den hæve i yderligere 30 min. Prik lidt i dejen med en våd finger, og top den med salt, oliven, brud af feta og halvdelen af oreganoen.
- Bag brødet ved 180 grader varmluft i 45-60 min, eller til det er gennembagt (dæk evt. brødet til med folie, hvis det bliver for mørkt).
- Vend det, og lad det køle af i formen. Skær foccaciaen i grove stykker til at spise, som den er, toppet med det sidste oregano.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Sådan laver du en lækker misosuppe