Sådan laver du en lækker misosuppe
SPONSORERET indhold

Sådan laver du en lækker misosuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Selvom det ikke lyder som det mest madpakkevenlige, er denne suppe meget nem at have med. Det kræver dog, at du har enten kogt vand på termokande med, eller at du kan koge vand, der hvor du skal spise. Har du en rest kylling eller bøf, er det rigtigt godt i suppen.

Af: Louisa Lorang Foto: Ander Schønnemann
21. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

2 supper
50 g sobanudler
2 spsk sesamfrø
½ bundt forårsløg
2 håndfulde babyspinat
50 g enoki svampe evt. lidt hakket chili

Suppe:
2 spsk mørk miso
2 spsk soja
½ lime, saft heraf
8 dl kogende vand

Opskrift: Let misosuppe

Kog nudlerne ganske kort, de skal endelig ikke have for meget og ofte kortere tid, end der står på pakken. Skyl dem i koldt vand.

Rist sesamfrø på en tør, varm pande i et minut eller to, til de hopper og dufter. Tag dem af panden. Snit forårsløgene fint, og fordel nudler, forårsløg, spinat, svampe, sesam og evt. chili i to store sylteglas eller praktiske bøtter med låg.

Rør miso, soja og lime sammen, og fordel det i bøtterne. Når du skal spise, hælder du simpelthen 4 dl kogende vand over hver suppe, og rører misoen ud.

Nyd varm, skøn og frisk suppe.

PRØV OGSÅ: Let og lækker linsesalat

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter