Få opskriften på skinny indian style chicken
SPONSORERET indhold

Få opskriften på skinny indian style chicken

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne krydrede indisk-inspirerede kylling er knap så fed, som den kunne være, men stadig fuld af skøn smag og fylde. Nyd den som hovedret, eller lad den indgå sammen med andre retter, som en del af en menu eller buffet.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
25. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g kyllingebryst
2 spsk ghee (klaret smør) eller 2 spsk smør
2 spsk olivenolie
4 løg
1 knold ingefær på størrelse med en tyk tommelfinger
3 fed hvidløg
75 g frisk kokos
1 ½ tsk gurkemeje
¼ -½ tsk cayennepeber
1 tsk stødt koriander
2 tsk knust spidskommen
3-4 kardemommekapsler, knuste
1 spsk garam masala
4 dl mosede tomater
2-4 dl vand

Tilbehør: frisk kokos, koriander, chutney

Opskrift: Sådan laver du skinny indian style chicken

Skær kyllingen i tern, og brun den i ghee i en stor, varm gryde. Skær løgene i tynde både, og sautér dem med kyllingen, til de er bløde, men uden at de tager farve.

Skær skrællen af ingefæren, og pil hvidløgene. Hak begge dele. Riv kokossen groft på et rivejern.

Tilsæt ingefær, hvidløg, kokos, alle krydderierne, og lad det varme kort op, til det dufter. Tilsæt derefter mosede tomater, og lad retten simre under omrøring i ca. 30 min. Tilsæt vand efter behov undervejs. Smag til med salt.

Servér kyllingen med koriander og chutney.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk kardemomme-lassi