Fettucine med cremet laks- og estragonsauce
SPONSORERET indhold

Fettucine med cremet laks- og estragonsauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et hit fra 80'erne, som får et ekstra løft med estragon og friskost. Supernemt og superlækkert!

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
22. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

150 g Philadelphia friskost
1 dl vand
1 dl fløde
1 bundt estragon
150 g røget laks, skåret i brede strimler
friskkværnet peber
250-300 g fettucine

Sådan gør du:

  1. Bring en gryde vand i kog med 1 tsk salt, og kom pastaen i, når vandet spilkoger.
  2. Imens pastaen koger færdig (8-9 minutter), varmes forsigtigt smøreost, vand og fløde op på en pande.
  3. Fjern estragonbladene fra stilkene, og tilsæt dem sammen med laksen til ostesaucen. Kog op et øjeblik, og vend med det samme med den friskkogte fettuccine.
  4. Server straks med masser af friskkværnet peber henover.

PRØV OGSÅ: Hjemmelavet ravioli med salvie, ricotta og citronskal

Anbefalet til dig