-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Flad-mave-brød med macadamianødder & chiafrø
Ja, du kan spise din mave flad, når du spiser det rigtige brød.
Ingredienser
- 34 stk
- 4,5 dl vand
- 25 gram gær
- 100 g macadamianødder eller andre nødder
- ¾ dl rapsolie (60 g)
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. kanel
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1 æg
- 2 dl chiafrø/hørfrø (120 g)
- 50 g knækkede kerner fx rug, hvede eller boghvedekerner
- 15 g skummetmælkspulver
- ca 400-420 gram rugmel
- Ekstra kanel
- evt. 100 g pistacienødder til topping
Sådan gør du:
- Rør vand og gær sammen i en skål. Hak nødderne groft. Rør olie, salt, kanel, vaniljepulver, 1 sammenpisket æg og diverse frø i vand med gær. Tilsæt hakkede nødder, skummetmælkspulver og mel. Rør grundigt i dejen. Den virker meget klistret. Lad den hæve minimum 3 timer et lunt sted. Gerne natten over.
- Læg bagepapir på 2 bageplader og stil ovnen på 200 grader. Stil 34 dejklatter med to våde spiseskeer og tryk brødene flade. Drys med kanel og evt. pistacienødder, inden du bager dem eller med lidt ekstra pistacienødder. Bages i ca. 15-20 minutter. Hold øje med brødene. De må ikke få for lang tid, de må godt være lidt bløde, når de kommer ud af ovnen. Frys evt. nogle af brødene da de ikke kan holde sig mere end 3-4 dage.
- 100 kcal pr stk.
- FÅ MERE inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/