Flerfarvet rødbedesalat med gedeost, rosenkål og valnødder
SPONSORERET indhold

Flerfarvet rødbedesalat med gedeost, rosenkål og valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sæt kulør på hverdagen med rødbeder i mange farver. Der er ikke nævneværdig smagsforskel på de forskellige farver af beder, så kan du kun få fat i de røde, er det helt ok.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
30. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
Total: en time, 15 min

Ingredienser

1 kg rødbeder, helst i forskellige farver
100 g valnødder
1 spsk honning
½ dl olivenolie
3 spsk æbleeddike
200 g rosenkål
200 g god, blød gedeost, f.eks. fra Tebstrup
2 håndfulde salat

Sådan gør du:

Skrub rødbederne grundigt, halver de største og sæt dem på en bageplade. Bag bederne i ovnen. Bag rødbederne i ca. 1 time ved 200 grader. Sæt undervejs valnødderne ind i ovnen i deres eget ildfaste fad. Bag dem sprøde i ca. 10 min.

Skær de endnu lune rødbeder i mindre stykker og vend dem straks med olivenolie, honning og citron. Skær rosenkålene i halve, skær bunden af og kassér de yderste blade. Skær gedeosten i mindre stykker og anret det hele med salat og valnødder på et fad eller 4 tallerkener.

PRØV OGSÅ: Andebryst med cremet perlebyg, sprøde ræddiker og rødbeder

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/