-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Flerfarvet rødbedesalat med gedeost, rosenkål og valnødder
Sæt kulør på hverdagen med rødbeder i mange farver. Der er ikke nævneværdig smagsforskel på de forskellige farver af beder, så kan du kun få fat i de røde, er det helt ok.
Total:1 time 15 minutter
Ingredienser
- 1 kg rødbeder, helst i forskellige farver
- 100 g valnødder
- 1 spsk honning
- ½ dl olivenolie
- 3 spsk æbleeddike
- 200 g rosenkål
- 200 g god, blød gedeost, f.eks. fra Tebstrup
- 2 håndfulde salat
Sådan gør du:
- Skrub rødbederne grundigt, halver de største og sæt dem på en bageplade. Bag bederne i ovnen. Bag rødbederne i ca. 1 time ved 200 grader. Sæt undervejs valnødderne ind i ovnen i deres eget ildfaste fad. Bag dem sprøde i ca. 10 min.
- Skær de endnu lune rødbeder i mindre stykker og vend dem straks med olivenolie, honning og citron. Skær rosenkålene i halve, skær bunden af og kassér de yderste blade. Skær gedeosten i mindre stykker og anret det hele med salat og valnødder på et fad eller 4 tallerkener.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/