Fransk gløgg: Vin chaud med marsala
SPONSORERET indhold

Fransk gløgg: Vin chaud med marsala

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vin chaud er franskmændenes svar på gløgg, som vi her har piftet op med ekstra krydderier og den italienske dessertvin masala.

Af: Kerstin Svensson Foto: Olof Abrahamsson
30. aug. 2019 | Mad | Hjemmet
4 glas | Total: 15 min

Ingredienser

3 dl friskpresset appelsinsaft
4 kanelstænger
1 vaniljestang
4 stk. stjerneanis
4 spsk. rørsukker
1 flaske rødvin
1 dl sød marsala
lidt lyse sultana rosiner

Sådan laver du vin chaud

  1. Hæld appelsinsaft, kanel, vaniljestænger og udskrabede vaniljekornog stang, stjerneanis og sukker i en gryde.
  2. Kog det op uden låg, til næsten al væsken er kogt ind. Si krydderierne fra.
  3. Hæld den krydrede ekstrakt i gryden sammen med vin og marsala, og varm det forsigtigt op. Det må ikke koge. Server med rosiner.