Fransk gløgg: Vin chaud med marsala

Foto: Olof Abrahamsson Prøv at lave gløgg - på den franske måde!

Fransk gløgg: Vin chaud med marsala

Vin chaud er franskmændenes svar på gløgg, som vi her har piftet op med ekstra krydderier og den italienske dessertvin masala.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate 4 glas

3 dl friskpresset appelsinsaft
4 kanelstænger
1 vaniljestang
4 stk. stjerneanis
4 spsk. rørsukker
1 flaske rødvin
1 dl sød marsala
lidt lyse sultana rosiner

Sådan laver du vin chaud

  1. Hæld appelsinsaft, kanel, vaniljestænger og udskrabede vaniljekornog stang, stjerneanis og sukker i en gryde.
  2. Kog det op uden låg, til næsten al væsken er kogt ind. Si krydderierne fra.
  3. Hæld den krydrede ekstrakt i gryden sammen med vin og marsala, og varm det forsigtigt op. Det må ikke koge. Server med rosiner.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Gløgg, Vin og Drikke