-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Friske rispapirruller med rejer og hoisindip
Rispapirruller bliver også kaldt sommerruller, og er virkelig en nydelse. Lette at lave og meget delikate i smagen.
4
Total:40 minutter
Ingredienser
- 200 g kogte tigerrejer
- 100 g tynde risnudler
- 1 pakke lucernespirer
- 125 g sukkerærter
- 1 bundt mynte
- 1 bundt thaibasilikum
- 1 pakke rispapir – små
- Dip
- 1 dl hoisin sauce
- ½ dl vand
- 2 spsk Fish Sauce
- 100 g saltede, ristede peanuts
- 1-2 chilier.
Sådan laver du rispapirruller:
- 1. Pil rejerne, fjern tarmen langs ryggen, og flæk rejerne. Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt i koldt vand for at fjerne stivelsen. Vask og tør grøntsager og krydderurter.
- 2. Hav en stor skål med koldt vand stående og kom et stykke rispapir i. Lad det suge vandet til sig i 1 minut og læg det så op på et skærebræt. Placer to halve rejer i midten, sukkerærter, krydderurter og spirer og fold den nederste del af rispapiret ind over fyldet, derefter siderne. Klem godt sammen om fyldet og rul sammen til en rulle. Læg de færdige ruller på et fad – klar til servering.
- 3. Rør hosin sauce sammen med vand og Fish Sauce. Hak peanuts og chili og drys over dippen ved servering.