-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
Grillet fisk med agurkesalsa
Grillet fisk og enkel salat. Nemmere og bedre bliver det ikke.
Ingredienser
- 1 kg fisk, f.eks. rødfisk eller torsk med skind
- salt, peber og olivenolie
- 1 agurk
- ½ grøn chili efter smag og behag
- ½ citron
- 1 spsk æbleeddike
- 1 spsk sukker
- ¼ - ½ tsk salt
- 1-2 bundter radiser
- 2 hjertesalat
- 2-3 forårsløg
- 1 bakke ærtespirer
- Tilbehør: brød.
Sådan laver du grillet fisk med agurkesalsa:
- Rids skindet på fisken med en skarp kniv, og tjek fisken for evt. fiskeben. Skær fisken i portionsstykker. Krydr fisken med lidt salt, peber og lidt olivenolie.
- Skær agurken i små tern. Halvér den grønne chili, fjern kernerne, og hak chilien fint. Riv skallen af citronen, og pres saften. Bland agurk med grøn chili, citronskal, citronsaft, lidt æbleeddike, sukker og salt.
- Nip top og bund af radiserne, og skær dem halve eller kvarter. Skær forårsløgene i tynde skiver på skrå. Snit hjertesalaten groft.
- Grill fisken 3-4 minutter på hver side, (eller pandesteg fiskestykkerne, hvis du ikke har mulighed for at tænde op i grillen).
- Kom hjertesalat på et fad, og fordel lidt agurkesalsa over. Læg grillet fisk på sammen med radiser, og drys med ærtespirer. Servér brød til, og kom resten af agurkesalsaen i en skål ved siden af.
PRØV OGSÅ: Salat med nye kartofler