Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Foto: Knorr Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner.

Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner

Med ganske få ingredienser kan du trylle denne fantastiske tapasret frem.

10 minutter
Print
12 personer

600 g gulerødder – skrællede og skåret i mindre stykker
1 Knorr Vegetabilsk bouillonterning
200 g friskost
1 pose Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
1 citron - revet skal og saft
1 dl hvedekerner ristet i lidt olie
Salt og peber
50 g urteskud

Sådan laver du gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner

1. Kog vand med bouillon. Tilsæt gulerødderne og kog 1-2 minutter. Skyl dem straks i koldt vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.

2. Blend gulerødderne i en foodprocessor.

LÆS OGSÅ: Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise

3. Bland friskost og Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver - med gulerødder og smag til med citron, salt og peber.

4. Anret i en skål eller i 12 små portioner og pynt med de poppede hvedekerner og friske salatskud. 5. Server med godt brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr og Forret