Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Foto: Knorr Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner.

Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner

Med ganske få ingredienser kan du trylle denne fantastiske tapasret frem.

clock 10 minutter
printer Print
plate 12 personer

600 g gulerødder – skrællede og skåret i mindre stykker
1 Knorr Vegetabilsk bouillonterning
200 g friskost
1 pose Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
1 citron - revet skal og saft
1 dl hvedekerner ristet i lidt olie
Salt og peber
50 g urteskud

Sådan laver du gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner

1. Kog vand med bouillon. Tilsæt gulerødderne og kog 1-2 minutter. Skyl dem straks i koldt vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.

2. Blend gulerødderne i en foodprocessor.

LÆS OGSÅ: Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise

3. Bland friskost og Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver - med gulerødder og smag til med citron, salt og peber.

4. Anret i en skål eller i 12 små portioner og pynt med de poppede hvedekerner og friske salatskud. 5. Server med godt brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr og Forret