Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Foto: Knorr Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise.

Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise

Overrask dine gæster med en hjemmelavet tapasret, hvor du kombinerer kaffe og rødbeder.

clock 10 minutter
printer Print
plate 12 personer

4 rødbeder – rengjorte med skræl
1 l kaffegrums (eller så det dækker bederne)
1 bakke brøndkarse til pynt
1 dl mayonnaise – evt. hjemmelavet
1,5 dl creme fraiche
1 pose Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
1 citron – revet skal og saft
3 fed pressede sorte
hvidløg
Salt og peber

Sådan laver du kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise

1. Opvarm ovnen til 200°.

2. Læg rødbederne i et ildfast fad og dæk dem med kaffegrums. Bag dem i 1½- 2 timer eller til de er bløde i midten. Lad dem køle af i kaffegrumsen, inden du piller skrællen af rødbederne.

LÆS OGSÅ: Hasselback kartofler med bearnaise

3. Mens rødbederne er i ovnen, blander du mayonnaise, cremefraiche, Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser – pulver, citronsaft, revet skal og de pressede hvidløg i en skål og sætter den i køleskabet.

4. Når rødbederne er afkølet, skal du halvere dem og derefter dele dem i 6 både, som du fordeler på et fad eller i 12 portioner.

LÆS OGSÅ: Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner

5. Hæld hvidløgshollandaisen over rødbederne og pynt med brøndkarse. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr og Forret