Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Foto: Knorr Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise.

Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise

Overrask dine gæster med en hjemmelavet tapasret, hvor du kombinerer kaffe og rødbeder.

10 minutter
Print
12 personer

4 rødbeder – rengjorte med skræl
1 l kaffegrums (eller så det dækker bederne)
1 bakke brøndkarse til pynt
1 dl mayonnaise – evt. hjemmelavet
1,5 dl creme fraiche
1 pose Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
1 citron – revet skal og saft
3 fed pressede sorte
hvidløg
Salt og peber

Sådan laver du kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise

1. Opvarm ovnen til 200°.

2. Læg rødbederne i et ildfast fad og dæk dem med kaffegrums. Bag dem i 1½- 2 timer eller til de er bløde i midten. Lad dem køle af i kaffegrumsen, inden du piller skrællen af rødbederne.

LÆS OGSÅ: Hasselback kartofler med bearnaise

3. Mens rødbederne er i ovnen, blander du mayonnaise, cremefraiche, Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser – pulver, citronsaft, revet skal og de pressede hvidløg i en skål og sætter den i køleskabet.

4. Når rødbederne er afkølet, skal du halvere dem og derefter dele dem i 6 både, som du fordeler på et fad eller i 12 portioner.

LÆS OGSÅ: Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner

5. Hæld hvidløgshollandaisen over rødbederne og pynt med brøndkarse. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr og Forret