Sådan laver du honning-bananis
SPONSORERET indhold

Honning-bananis

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne is indeholder mere sukker end de andre. Det giver den en bedre konsistens. Og det er altid skønt at vide, præcis hvad man spiser. Du kan justere mængden af honning ned, hvis du vil have en sundere is.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
11. jul. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

6-8 styk
2 bananer
2 bløde dadler
100 g fast honning
1 spsk limesaft
5 dl hasselnøddemælk eller letmælk

Sådan laver du

Skræl bananerne, og fjern eventuelle sten fra dadlerne.

Blend banan, dadler, honning, lime og mælk.

Smag til, og fyld massen i forme.

Frys lidt, og sæt pinde i.

Frys helt og nyd.

PRØV OGSÅ: Hjemmelavet regnbueis