Sådan laver du regnbueis
SPONSORERET indhold

Regnbueis

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Så er der dømt klassiker. Denne is er yoghurtbaseret, og smager på ingen måde sundere end købeis. Til gengæld smager den bedre og har en fantastisk konsistens. Du kan selvfølgelig vælge en enkelt smag, hvis du ikke kan vente på at fryse isen i lag.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
11. jul. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

8-10 styk

Kakaois:
2 spsk kakao
1 banan
3 dl vaniljeyoghurt

Vaniljeis:
2 dl vaniljeyoghurt
2 spsk agave
1 tsk vaniljepulver

Bæris:
100 g jordbær
100 g hindbær
3 dl vaniljeyoghurt
2 spsk agave

Sådan laver du hjemmelavet regnbueis:

Blend kakao, banan og vanilje-yoghurt, og fyld massen i ca. 8-10 isforme, ca. 1/3 op. Lad massen fryse.

Blend vaniljeyoghurt, agave og vaniljepulver sammen, og fordel massen i formene, så isen nu når 2/3 op. Lad den fryse en smule, sæt pinde i, og frys den helt.

Blend bær og yoghurt, og smag til med agave. Top med bær-isen, lad isen fryse helt og nyd!

PRØV OGSÅ: Hjemmelavet tropicana-is med mango