Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Sådan laver du tropicana-is derhjemme
Foto: Anders Schønnemann Sådan laver du tropicana-is derhjemme

Ispinde med kokosmælk, ananas & mango

Ispinde med kokosmælk, ananas & mango: Sådan laver du tropicana-is

Hjemmelavet is lavet på kokosmælk med mango, ananas: Denne is er virkelig min favorit og en af dem, jeg nyder hele sommeren. Den tykke kokosmælk, er med til at afhjælpe krystaller i isen.

Print

Ca. 8 styk
1 mango
3 dl ananasjuice
1 dl kokosmælk
2 spsk agave
evt. lidt frisk kokos

Sådan laver du tropicana-is:

Skær mangokødet fri fra stenen, og skær skrællen af.

Kom mangokød, ananasjuice, kokosmælk og agave i en blender, og blend massen glat.

Fordel den i isforme, ca. 8 styk, og frys dem en smule. Sæt pinde i, og frys dem helt igennem.

Servér evt. isene med frisk kokos.

PRØV OGSÅ: Frugtsodavandsis