Sådan laver du tropicana-is derhjemme
Foto: Anders Schønnemann Sådan laver du tropicana-is derhjemme.

Ispinde med kokosmælk, ananas & mango

Nemme ispinde med kokosmælk: Sådan laver du tropicana-is

Hjemmelavet is lavet på kokosmælk med mango, ananas: Denne is er virkelig min favorit og en af dem, jeg nyder hele sommeren. Den tykke kokosmælk er med til at afhjælpe krystaller i isen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Ca. 8 styk
1 mango
3 dl ananasjuice
1 dl kokosmælk
2 spsk agave
evt. lidt frisk kokos

Sådan laver du tropicana-is:

  1. Skær mangokødet fri fra stenen, og skær skrællen af.
  2. Kom mangokød, ananasjuice, kokosmælk og agave i en blender, og blend massen glat.
  3. Fordel den i isforme, ca. 8 styk, og frys dem en smule. Sæt pinde i, og frys dem helt igennem.
  4. Servér evt. isene med frisk kokos.

PRØV OGSÅ: Frugtsodavandsis

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hjemmelavet is