Sådan laver du tropicana-is derhjemme
SPONSORERET indhold

Nemme ispinde med kokosmælk: Sådan laver du tropicana-is

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavet is lavet på kokosmælk med mango, ananas: Denne is er virkelig min favorit og en af dem, jeg nyder hele sommeren. Den tykke kokosmælk er med til at afhjælpe krystaller i isen.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
06. aug. 2020 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Ca. 8 styk
1 mango
3 dl ananasjuice
1 dl kokosmælk
2 spsk agave
evt. lidt frisk kokos

Sådan laver du tropicana-is:

  1. Skær mangokødet fri fra stenen, og skær skrællen af.
  2. Kom mangokød, ananasjuice, kokosmælk og agave i en blender, og blend massen glat.
  3. Fordel den i isforme, ca. 8 styk, og frys dem en smule. Sæt pinde i, og frys dem helt igennem.
  4. Servér evt. isene med frisk kokos.

PRØV OGSÅ: Frugtsodavandsis

Anbefalet til dig