-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Hvid bønnesalat
De hvide bønner indeholder store mængder af folat og kalium. Den hvide bønne, gør sig smukt til sammen med de mange farver fra basilikum og tomater.
2
Ingredienser
- 100 g hvide, tørrede bønner
- 200 g røde cherrytomater
- 200 g gule cherrytomater
- 50 g frisk parmesan
- 1 forårsløg, snittet i ringe
- frisk basilikum.
- Dressing:
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk. dijonsennep
- Salt
- 1/2 citron, saften heraf.
Sådan laver du hvid bønnesalat:
- Udblød bønnerne natten over i koldt vand. Kog dem i nyt vand med salt i ca. 1 time til de er møre og lad dem køle af.
- Bland dressingen ved først at røre olivenolie og dijonsennep sammen. Tilsæt salt og derefter citron.
- Halvér tomaterne, og bland dem med bønnerne. Vend dressingen i salaten.
- Riv parmesan i flager på et rivejern, og fordel det med forårsløg og basilikum over salaten.
- Servér salaten som den er eller evt. til fisk eller kylling.
- 300 kcal pr. person