Hvid bønnesalat
SPONSORERET indhold

Hvid bønnesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De hvide bønner indeholder store mængder af folat og kalium. Den hvide bønne, gør sig smukt til sammen med de mange farver fra basilikum og tomater.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
13. nov. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

100 g hvide, tørrede bønner
200 g røde cherrytomater
200 g gule cherrytomater
50 g frisk parmesan
1 forårsløg, snittet i ringe
frisk basilikum.
Dressing:
3 spsk. olivenolie
1 spsk. dijonsennep
Salt
1/2 citron, saften heraf.

Sådan laver du hvid bønnesalat:

Udblød bønnerne natten over i koldt vand. Kog dem i nyt vand med salt i ca. 1 time til de er møre og lad dem køle af.

Bland dressingen ved først at røre olivenolie og dijonsennep sammen. Tilsæt salt og derefter citron.

Halvér tomaterne, og bland dem med bønnerne. Vend dressingen i salaten.
Riv parmesan i flager på et rivejern, og fordel det med forårsløg og basilikum over salaten.

Servér salaten som den er eller evt. til fisk eller kylling.

300 kcal pr. person