Hvidløgsbruschetta med bøffelmozzarella og rucola
SPONSORERET indhold

Hvidløgsbruschetta med bøffelmozzarella og rucola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smagfuld lille hapser, der ser blæret ud, selvom den ikke er spor besværlig at lave.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
27. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

12 skiver brød f.eks. ciabattaflutes (hvis det er store skiver så er 6 skiver nok, de skæres i 12 stykker brød)
Olivenolie til stegning
1– 2 fed hvidløg
1½– 2 tomater
1 spsk æbleeddike
¼ tsk rørsukker
1½ spsk olivenolie
1 håndfuld rucolasalat
Frisk basilikum

Sådan laver du hvidløgsbruschetta:

Steg brødet sprødt på en pande med lidt olivenolie. Gnid det ristede brød med et råt fed hvidløg. Del mozzarellaen i grove stykker. Skær tomaterne i grove stykker og mariner dem med æbleeddike, lidt sukker, salt, peber og olivenolie.

Anret de ristede brød på et fad og kom et stykke mozzarella på hvert stykke, lidt tomat, rucola og frisk basilikum.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/