
Hvidløgsbruschetta med bøffelmozzarella og rucola
Smagfuld lille hapser, der ser blæret ud, selvom den ikke er spor besværlig at lave.
Ingredienser
- 12 skiver brød f.eks. ciabattaflutes (hvis det er store skiver så er 6 skiver nok, de skæres i 12 stykker brød)
- Olivenolie til stegning
- 1– 2 fed hvidløg
- 1½– 2 tomater
- 1 spsk æbleeddike
- ¼ tsk rørsukker
- 1½ spsk olivenolie
- 1 håndfuld rucolasalat
- Frisk basilikum
Sådan laver du hvidløgsbruschetta:
- Steg brødet sprødt på en pande med lidt olivenolie. Gnid det ristede brød med et råt fed hvidløg. Del mozzarellaen i grove stykker. Skær tomaterne i grove stykker og mariner dem med æbleeddike, lidt sukker, salt, peber og olivenolie.
- Anret de ristede brød på et fad og kom et stykke mozzarella på hvert stykke, lidt tomat, rucola og frisk basilikum.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/