Iskold skovbæryoghurt med ristede havregryn

Foto: Chris MacDonald Iskold skovbæryoghurt med ristede havregryn

Iskold skovbæryoghurt med ristede havregryn

Iskold skovbæryoghurt med ristede havregryn

En kold yoghurt giver en frisk start på dagen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

30 g grovvalsede havregryn
100 g blandede skovbær, frosne
100 g drænet yoghurt, max 7%
evt. åblomst Multisød eller sukrin
50 g andre friske bær

Sådan gør du:

Varm en pande op, og tørrist havregrynene, til de er gyldne og let sprøde. Tag af panden og køl af.

Kom de frosne bær i en blender sammen med yoghurt, og kør til en tyk, isagtig konsistens. Smag til med åblomst Multisød eller sukrin.

Øs op i en lille skål, drys med ristet havregryn, og pynt med andre friske bær.

Kalorier 323 Kcal
Protein 13 g ~ 16 %
Kulhydrat 33 g ~ 41 %
Fedt 14 g ~ 37 %
Kostfibre 9 g

PRØV OGSÅ: Powersmoothie

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!