Hjemmelavet ispinde
SPONSORERET indhold

Super nemme ispinde med mango og jordbær

Tag børnene med i køkkenet og lav jeres helt egne ispinde. Her er opskriften på lækre ispinde med mango og jordbær.

Foto: Columbus Leth
19. maj. 2017 | Opskrift | BoligLiv


Ispinde med mango og jordbær


Børnenes favoritter er nemme at lave til de varme sommerdage!

Tid: ca. 10 min. plus frysetid
(4-6 ispinde af hver slags, afhængig af forme)

Jordbær-hyldeblomst
250 g jordbær
1½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
1½ dl vand

1. Skyl og nip jordbærrene. Skær jordbær i små tern, og kom dem i en blender sammen med hyldeblomstsaft og vand. Blend til en ensartet saft.
2. Hæld saften på ispindeforme, og sæt i fryseren i ca. 2 timer.

Mango
1 dl piskefløde
2 dl sødmælk
1 spsk. sirup
1 mango

1. Kom fløde, mælk og sirup i en lille gryde, og kog op, til siruppen er opløst.
2. Skræl mangoen, og hak den fint. Kom mango og mælkemassen i blenderen, og kør til en ensartet konsistens.
3. Si iscremen, inden den hældes på ispindeforme. Sæt ispindeformen i fryseren, og frys i minimum 2 timer.

TIP: Hvis du bruger træispinde, skal du vente med at stikke dem i, til isen er halvfrossen, så de bliver stående i midten.



► SE OGSÅ: 4 forførende slags mousse