-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Kammuslinger a la Provence
4
Ingredienser
- 16 kammuslinger
- lidt olivenolie til stegning.
- Provence-grøntsager:
- 1 finthakket fed hvidløg
- 1 finthakket lille løg
- ½ aubergine i meget små tern
- 4 spsk olivenolie
- ½ courgetter i meget små tern
- 2 tomater skåret i meget små tern
- 2 spsk finthakket persille
- 1 tsk fint revet citronskal
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Sautér hvidløg, løg, auberginer i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt courgette og tomat og rist 5 minutter mere, inden persillen og citronskallen røres i, og der smages til med salt og peber.
- Steg imens kammuslingerne i lidt olie 3-4 minutter på hver side.
- Anret kammuslinger på tallerkener, fordel grøntsagerne henover og servér straks evt. med godt brød.