Kammuslinger opskrift

Foto: Lars Ranek Kammuslinger med Provence-grøntsager

Kammuslinger opskrift

Kammuslinger a la Provence

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

16 kammuslinger
lidt olivenolie til stegning.

Provence-grøntsager:
1 finthakket fed hvidløg
1 finthakket lille løg
½ aubergine i meget små tern
4 spsk olivenolie
½ courgetter i meget små tern
2 tomater skåret i meget små tern
2 spsk finthakket persille
1 tsk fint revet citronskal
salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Sautér hvidløg, løg, auberginer i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt courgette og tomat og rist 5 minutter mere, inden persillen og citronskallen røres i, og der smages til med salt og peber.

Steg imens kammuslingerne i lidt olie 3-4 minutter på hver side.

Anret kammuslinger på tallerkener, fordel grøntsagerne henover og servér straks evt. med godt brød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Skaldyr, Fransk mad, Kammuslinger og Forret