
SPONSORERET indhold
Mazariner med lakridskaramel
Mazariner med et frækt pift af lakrids.
12 stk. |
Total: 50 min
Ingredienser
Mazariner med lakridskaramel
250 g ren, rå marcipan
100 g blødt smør
100 g sukker
2 spsk. mælk
2 æg
75 g hvedemel
1½ tsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
Topping:
1 dl piskefløde
100 g sukker
75 g smør
1 spsk. glukose el. flydende honning
100 g mandler
2 spsk. lakridspulver
Sådan laver du mazariner med saltkaramel
- Riv marcipanen på råkostjernet. Rør smør, sukker, marcipan og mælk sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i.
- Kom dejen i hjerteforme, f.eks. Eva Trios silikoneforme, eller brug hvide faste muffinforme. Bag først kagerne ca. 15 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
- Kog fløde, sukker, smør og glukose sammen ca. 3-4 min. Tilsæt hakkede mandler, og kog dem med 1 min. Vend lakridspulveret i.
- Tag kagerne ud, og fordel lakridskaramellen oven på kagerne. Bag kagerne yderligere ca. 12 min., til de er gyldne og gennembagte.
- Afkøl kagerne, inden du tager dem ud af formene. Har du bagt dem i muffinforme, kan du servere dem i formene.