-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Mazariner med lakridskaramel
Mazariner med et frækt pift af lakrids.
12 stk.
Total:50 minutter
Ingredienser
- Mazariner med lakridskaramel
- 250 g ren, rå marcipan
- 100 g blødt smør
- 100 g sukker
- 2 spsk. mælk
- 2 æg
- 75 g hvedemel
- 1½ tsk. vaniljesukker
- ½ tsk. bagepulver
- Topping:
- 1 dl piskefløde
- 100 g sukker
- 75 g smør
- 1 spsk. glukose el. flydende honning
- 100 g mandler
- 2 spsk. lakridspulver
Sådan laver du mazariner med saltkaramel
- Riv marcipanen på råkostjernet. Rør smør, sukker, marcipan og mælk sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i.
- Kom dejen i hjerteforme, f.eks. Eva Trios silikoneforme, eller brug hvide faste muffinforme. Bag først kagerne ca. 15 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
- Kog fløde, sukker, smør og glukose sammen ca. 3-4 min. Tilsæt hakkede mandler, og kog dem med 1 min. Vend lakridspulveret i.
- Tag kagerne ud, og fordel lakridskaramellen oven på kagerne. Bag kagerne yderligere ca. 12 min., til de er gyldne og gennembagte.
- Afkøl kagerne, inden du tager dem ud af formene. Har du bagt dem i muffinforme, kan du servere dem i formene.