Nem wok med æble
Foto: Maria Nørregaard Nem wok med æble

Nem wok med æble

Nem wok med æble

Hurtigt og sundt måltid på en hverdag.

printer Print
plate 4

325 kcal pr. portion

2 porrer
1 æble
2 peberfrugter
2 rødløg
½ tsk lidt karry
lidt olivenolie til at stege i
600 g magert kød (f.eks. kalvekødsstrimler eller en rest af oksespidsbryst)
salt og peber
4 spsk olivenolie
evt frisk koriander

Sådan laver du wok:

1. Skær porre i skiver og hak æblet. Skær peberfrugterne i strimler og rødløgene i skiver.

2. Svits det i olien med karry ca 8-10 minutter.

3. Tilsæt kødet, og lad det stege ca 5-10 minutter mere.

4. Server retten pyntet med koriander, og top med 4 spsk olivenolie.

PRØV OGSÅ Chokolade-braiseret oksespidsbryst med hjemmelavet pesto

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne/opskrifter/sund--slank

Tip:

Prøv også at lave wok-retten over bål i haven til sommer.