SPONSORERET indhold
Nem wok med æble
Hurtigt og sundt måltid på en hverdag.
4
Ingredienser
325 kcal pr. portion
2 porrer
1 æble
2 peberfrugter
2 rødløg
½ tsk lidt karry
lidt olivenolie til at stege i
600 g magert kød (f.eks. kalvekødsstrimler eller en rest af oksespidsbryst)
salt og peber
4 spsk olivenolie
evt frisk koriander
Sådan laver du wok:
1. Skær porre i skiver og hak æblet. Skær peberfrugterne i strimler og rødløgene i skiver.
2. Svits det i olien med karry ca 8-10 minutter.
3. Tilsæt kødet, og lad det stege ca 5-10 minutter mere.
4. Server retten pyntet med koriander, og top med 4 spsk olivenolie.
PRØV OGSÅ Chokolade-braiseret oksespidsbryst med hjemmelavet pesto
Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne/opskrifter/sund--slank
Tip:
Prøv også at lave wok-retten over bål i haven til sommer.