Ovnbagt spejlæg med bacon og spinat
SPONSORERET indhold

Ovnbagt spejlæg med bacon og spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du protein fra æg og bacon, spinaten giver sunde kulhydrater og fibre, og der er tilstrækkeligt med fedt i til at nyde energieffekten længe.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
05. jan. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

200 g god, økologisk bacon
2 løg
400 g spinat
4 æg
peber.

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader.

Skær baconen i skiver og rist den sprød og gylden på en pande. Tag baconen af panden. Skær løgene i strimler og hak spinaten groft.

Steg løgene bløde på panden og vend spinaten sammen med løgene. Lad spinaten stege med ca. 2 min. til den er blød.

Slå æggene ud oven i spinatblandingen.

Sæt panden i ovnen i 6-8 min. til æggehviden er blevet fast. Spis evt. med groft rugbrød til.

Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/opskrifter/