Peanutcookies med mørk chokolade og havsalt
SPONSORERET indhold

Peanutcookies med mørk chokolade og havsalt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvis du i forvejen er fan af peanuts, vil du elske disse cookies! Ekstra bonus er, at de hverken indeholder mel eller smør.

Af: Maja Ambeck Vase og Anne au Chocolat Foto: Columbus Leth
01. sep. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
10-12 cookies med peanuts

Ingredienser


225 g peanutbutter
150 g sukker
1 stort æg
1/2 tsk bagepulver
1 knivspids havsalt
50 g mørk chokolade
50 g peanuts
Lidt havsalt til pynt

Sådan laver du peanutcookies:

Kom peanutbutter, sukker, æg, bagepulver og salt i en skål, og rør ingredienserne sammen med et piskeris.

Hak chokolade og peanuts groft, og vend begge dele i dejen.

Opvarm ovnen til 175 grader.

Form små kugler af dejen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk dem halvflade.

Bag dem i den varme ovn i ca. 15 minutter.

Tag dem ud af ovnen, og drys en smule havsalt på de varme cookies. Lad dem køle af på en rist.

PRØV OGSÅ: Honning-chokoladekage med kirsebærmousse