SPONSORERET indhold
Peanutcookies med mørk chokolade og havsalt
Hvis du i forvejen er fan af peanuts, vil du elske disse cookies! Ekstra bonus er, at de hverken indeholder mel eller smør.
Af: Maja Ambeck Vase og Anne au Chocolat
Foto: Columbus Leth
10-12 cookies med peanuts
Ingredienser
225 g peanutbutter
150 g sukker
1 stort æg
1/2 tsk bagepulver
1 knivspids havsalt
50 g mørk chokolade
50 g peanuts
Lidt havsalt til pynt
Sådan laver du peanutcookies:
Kom peanutbutter, sukker, æg, bagepulver og salt i en skål, og rør ingredienserne sammen med et piskeris.
Hak chokolade og peanuts groft, og vend begge dele i dejen.
Opvarm ovnen til 175 grader.
Form små kugler af dejen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk dem halvflade.
Bag dem i den varme ovn i ca. 15 minutter.
Tag dem ud af ovnen, og drys en smule havsalt på de varme cookies. Lad dem køle af på en rist.
PRØV OGSÅ: Honning-chokoladekage med kirsebærmousse