Penne med pesto i en fart
SPONSORERET indhold

Penne med pesto i en fart

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Man skal lave sin egen pesto - det smager meget bedre.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
25. okt. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

1 bundt bredbladet persille
200 g smuttede mandler
½ dl æbleeddike
ca. 2 dl olivenolie anden olie.
500 g penne
salt
1 spsk olivenolie
200 g bacon.

Sådan laver du penne i en fart:

Skyl og tør persillen og skær den groft. Blend den i en hurtighakker sammen med mandler og æbleeddike. Tilsæt olien lidt efter lidt. Pestoen skal ikke blendes for meget, for den skal have en lidt grov konsistens.

Pestoen kan holde sig på køl i et skoldet glas i en uges tid. Hæld olie på overfladen, så den er dækket. Olien forsegler pestoen og giver god holdbarhed.

Sæt en stor gryde over med vand og salt til at koge pastaen i. Når vandet koger, så tilsæt en sjat olivenolie og pasta. Kog til den er "al dente" – se hvad pakken anviser som kogetid. Steg baconen sprød i en forvarmet ovn ved 200° i 12-15 min.

Vend de kogte penne med persillepesto og pynt med sprød bacon på toppen.

Prøv også toast med sardiner

Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/