Pimientos rellenos – fyldte røde peberfrugter
SPONSORERET indhold

Pimientos rellenos – fyldte røde peberfrugter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne små bidder, der findes på enhver tapasbar med respekt for sig selv.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
09. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

16 små røde peberfrugter (alternativt 4 almindelige peberfrugter, som skæres i 16 strimler og rulles omkring flødeosten efter bagning)
150 g flødeost
1 fed hvidløg, revet
1 bundt basilikum, finthakket

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 250 grader, og skær toppen af peberfrugterne.
  2. Bag peberfrugterne i ovnen ca. 15 min, til de begynder at blive sorte.
  3. Rør flødeost, hvidløg og basilikum sammen. Fyld osten i en plasticpose, skær et lille hjørne af posen, og klem osten ind i pebrene.
  4. Servér med basilikum.

PRØV OGSÅ: Fyldte peberfrugter med quinoa-grøntsagsstuvning

Anbefalet til dig