Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pimientos rellenos – fyldte røde peberfrugter
Foto: Line Thit Klein Pimientos rellenos – fyldte røde peberfrugter

Pimientos rellenos – fyldte røde peberfrugter

Pimientos rellenos – fyldte røde peberfrugter

Skønne små bidder, der findes på enhver tapasbar med respekt for sig selv.

30 minutter
Print
4

16 små røde peberfrugter (alternativt 4 almindelige peberfrugter, som skæres i 16 strimler og rulles omkring flødeosten efter bagning)
150 g flødeost
1 fed hvidløg, revet
1 bundt basilikum, finthakket

Sådan gør du

Sæt ovnen på 250 grader, og skær toppen af peberfrugterne. Bag peberfrugterne i ovnen ca. 15 min, til de begynder at blive sorte.

Rør flødeost, hvidløg og basilikum sammen. Fyld osten i en plasticpose, skær et lille hjørne af posen, og klem osten ind i pebrene. Servér med basilikum.

PRØV OGSÅ: Fyldte peberfrugter med quinoa-grøntsagsstuvning