'Rejecocktail' på vinterhvidkål og æbler
SPONSORERET indhold

'Rejecocktail' på vinterhvidkål og æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Glem alt om 80'ernes rejecocktail. Den her smager fantastisk.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Line Thit Klein
16. jan. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 25 min

Ingredienser

1 lille hvidkål
4 æbler
1 bdt. dild
1 rødløg
800 g rejer i skal

'Thousand Island dressing'
2 dl creme fraiche 38%
1 spsk. tomatketchup
½ løg, revet
1 spsk HP sauce.
Citron eller lime til servering

Sådan laver du rejecocktail på vinterhvidkål og æbler

Snit hvidkålen i fine strimler. Skær æblerne i tynde skiver. Skær rødløget i små tern. Pluk dilden af stilkene. Vend det hele sammen.

Pil rejerne.

Thousand Island dressing: Rør alle ingredienser sammen.

Server rejerne ovenpå kålen og giv dressing til. Pres citron eller lime ud over. Servér med godt brød.