'Rejecocktail' på vinterhvidkål og æbler

Foto: Line Thit Klein 'Rejecocktail' på vinterhvidkål og æbler

'Rejecocktail' på vinterhvidkål og æbler

'Rejecocktail' på vinterhvidkål og æbler

Glem alt om 80'ernes rejecocktail. Den her smager fantastisk.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 25 minutter
Ingredienser

1 lille hvidkål
4 æbler
1 bdt. dild
1 rødløg
800 g rejer i skal

'Thousand Island dressing'
2 dl creme fraiche 38%
1 spsk. tomatketchup
½ løg, revet
1 spsk HP sauce.
Citron eller lime til servering

Sådan laver du rejecocktail på vinterhvidkål og æbler

Snit hvidkålen i fine strimler. Skær æblerne i tynde skiver. Skær rødløget i små tern. Pluk dilden af stilkene. Vend det hele sammen.

Pil rejerne.

Thousand Island dressing: Rør alle ingredienser sammen.

Server rejerne ovenpå kålen og giv dressing til. Pres citron eller lime ud over. Servér med godt brød. 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejecocktail