-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Ristet makrel med ribs
Ribs er supergode til fisk, fordi de har deres skønne syrlighed men også har en fin balance, der ikke overdøver fiskens smag.
Ingredienser
- Nok til 2 personer
- 4 små makreller i filet
- 1 citron, saft heraf
- 1 spsk sukker
- 2-3 bananskalotteløg
- 1 håndfuld dild
- 125 g ribs
Sådan laver du ristet makrel med ribs:
- Tjek makrellerne for ben. Der sidder en række i midten fra hovedet og cirka halvvejs ned. Skræl dem fri med en kniv.
- Klip finnerne af fiskene, og steg dem med skindsiden nedad i olie på en varm pande. Tryk dem godt ned med en stegepalet, så skindet bliver sprødt over det hele. Lad dem stege næsten færdig på skindsiden over middel varme, tag panden af varmen, vend dem, og steg dem færdig på eftervarmen.
- Rør imens saft af 1 citron med sukker, til sukkeret er opløst.
- Snit løgene i tynde skiver (helt tynde, brug gerne et mandolinjern), og vend dem med citrondressingen. Lad løgene trække, mens fisken steger.
- Vend dild og ribs i, anret fisken og top med løgsalat og ribs.
- Servér straks.
PRØV OGSÅ: Salat med birkes og hindbær