Rodfrugtsalat med pasta og tigerrejer
SPONSORERET indhold

Rodfrugtsalat med pasta og tigerrejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mættende med masser af vintergrønt.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
18. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

350g kæmperejer/tigerrejer (f.eks. fra frost)
3 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg
1-2 friske chili
150 g rugpasta eller fuldkornspasta (ukogt vægt)
3-4 bolsjebeder eller alm. rødbeder
500 g jordskokker
2 kakifrugter
100 g sukkerærter
en håndfuld frisk persille
30 hasselnødder
3 spsk olivenolie
saften fra 1 citron
2 spsk pesto
300 g hytteost
salt og peber

Sådan gør du:

Tø tigerrejerne op (tag dem evt. op dagen før, og sæt dem i køleskabet). Lad skallen/halen sidde på, hvis du har købt den med hale på. Varm olien op og steg først hvidløg skåret i skiver og hele chilier i olien. Tilsæt rejerne. Svits dem i ca. 3-4 min.

Kog rugpastaen som anvist på pakken. Når de er kogt, hæld vandet fra. Vend pastaen i lidt olivenolie.

Skræl bolchebeder og jordskokker og skær den i meget tynde skiver. Brug en kartoffelskræller eller siden af et rivejern. Hak kakifrugten i tern og del sukkerærterne på langs. Hak persillen groft. Bland det hele i en skål med afkølet pasta og stegte tigerrejer.

Rist nødderne på en tør pande ca. 3-4 min. Bland olie, citronsaft og skal og pesto sammen. Hæld det over salaten. Top med hytteost, salt og peber.

550 kcal

Prøv også nem råkost med kalkunspyd

Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/