-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
Nem råkost med kalkunspyd
Her får kalkunen tilført ekstra fedt med pesto og græskarkerner.
4
Ingredienser
- 600 g kalkunkød
- 5 spsk pesto
- 6 spsk græskarkerner
- 12-16 træspyd
- 50 g hørfrø
- 350 g hvidkål eller spidskål
- 1 squash
- 4 gulerødder
- 2 pære
- 40 g mandler
- 8 tørrede abrikoser
- 3 spsk rapsolie
- 3 spsk sesamolie
- evt. 2 tsk dråber flydende sødemiddel eller flydende stevia
- saften fra 2 limefrugter
- salt og peber
- ½ tsk karry.
Sådan gør du:
- Skær kødet i små tern. Vend det i pestoen og derefter i græskarkerne. Sæt kødet på spyd og bag spydende i ovnen i ca. 20-25 min ved 200 grader.
- Rist hørfrø på en tør pande i ca. 4-5 min. Ryst undervejs, og læg evt. et stænklåg over.
- Lad dem køle af på en tallerken. Snit hvidkålen meget fint. Brug evt. en foodprocessor, det er nemt og går lynhurtigt og så får du de fineste silketynde kålstykker. Riv squashen og gulerod den grove side af et rivejern eller brug en foodprocessor. Skær pæren i tynde både.
- Hak mandlerne groft og de tørrede abrikoser meget fint.
- Bland olivenolie, sesamolie, limesaft og evt. lidt flydende sødemiddel samt krydderier.Vend det i salaten.
- 550 kcal pr person
- Prøv også lammesteaks med citron-kikærtemos
- Få mere inpiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/