Nem råkost med kalkunspyd
SPONSORERET indhold

Nem råkost med kalkunspyd

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får kalkunen tilført ekstra fedt med pesto og græskarkerner.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
18. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

600 g kalkunkød
5 spsk pesto
6 spsk græskarkerner
12-16 træspyd
50 g hørfrø
350 g hvidkål eller spidskål
1 squash
4 gulerødder
2 pære
40 g mandler
8 tørrede abrikoser
3 spsk rapsolie
3 spsk sesamolie
evt. 2 tsk dråber flydende sødemiddel eller flydende stevia
saften fra 2 limefrugter
salt og peber
½ tsk karry.

Sådan gør du:


Skær kødet i små tern. Vend det i pestoen og derefter i græskarkerne. Sæt kødet på spyd og bag spydende i ovnen i ca. 20-25 min ved 200 grader.

Rist hørfrø på en tør pande i ca. 4-5 min. Ryst undervejs, og læg evt. et stænklåg over.
Lad dem køle af på en tallerken. Snit hvidkålen meget fint. Brug evt. en foodprocessor, det er nemt og går lynhurtigt og så får du de fineste silketynde kålstykker. Riv squashen og gulerod den grove side af et rivejern eller brug en foodprocessor. Skær pæren i tynde både.

Hak mandlerne groft og de tørrede abrikoser meget fint.
Bland olivenolie, sesamolie, limesaft og evt. lidt flydende sødemiddel samt krydderier.Vend det i salaten.

550 kcal pr person

Prøv også lammesteaks med citron-kikærtemos

Få mere inpiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/