-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Sådan laver du ristet spidskål med boghvede & harissayoghurt
Nok noget af det mest simple, man kan forestille sig til aftensmad − denne hurtige vegetarret er virkelig god, nem, hurtig og sund. Win-win hele vejen.
2
Ingredienser
- 2 dl boghvede
- 2 spsk olivenolie
- salt
- ½-1 lime, saft heraf
- 1 håndfuld mynte
- 1 lille håndfuld ristede mandler
- Kål:
- 1 spidskål
- lidt olivenolie
- ½ lime, saft heraf
- salt
- Yoghurt:
- 2 dl tyk yoghurt (2%)
- 1 spsk olivenolie
- ½ tsk stødt koriander
- salt
- 1 tsk hel spidskommen
- 1-2 tsk harissa
Sådan laver du ristet spidskål med boghvede & harissayoghurt
- Kog boghveden mør. Dræn overskydende vand fra den, og vend den med olivenolie, salt, lime, groftplukket mynte og hakkede mandler lige inden servering.
- Skær imens spidskålen i grove stykker. Rist den hårdt i olivenolie på en varm pande. Den skal have 4-5 min. Smag den til med lime og salt.
- Rør yoghurt med olivenolie, koriander og salt.
- Rist spidskommen på en tør, varm pande i ½-1 minut, eller til de dufter. Rør dem i yoghurten sammen med harissa efter smag.
- Anret boghvede med kål, og top med yoghurt. Servér straks.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter