Saftige sandwichboller med græskarkerner og gulerødder
SPONSORERET indhold

Saftige sandwichboller med græskarkerner og gulerødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sandwichboller med saft og fuldkorn i smager bare godt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
24. apr. 2022 | Mad | Hendes Verden
12 stk. saftige sandwichboller med græskarkerner og gulerødder

Ingredienser

Saftige sandwichboller med græskarkerner og gulerødder

25 g gær
4 dl lunkent vand
1 spsk. olie
1½ tsk. salt
100 g revne gulerødder
120 g rugmel
200 g spelt fuldkornsmel
75 g hakkede græskarkerner
ca. 300 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling og 1 dl grofthakkede græskarkerner

Sådan laver du saftige sandwichboller med græskarkerner og gulerødder

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen igennem, til den er smidig, men stadig lidt fugtig.
  2. Stil dejen til hævning et lunt sted ca. 1 time tildækket.
  3. Form 12 lidt flade boller, og lad dem efterhæve ca. 20 min. på bagepapir på en bageplade.
  4. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med græskarkerner. Bag bollerne på midterste ovnribbe ved 225 gr. i ca. 20 min.