-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Salat med rucola-pesto, tomat og mozzarella
Elsker du Italien? Så får du smagen og farverne af det fantastiske land her med grøn pesto, hvid mozzarella og røde tomater.
4
Ingredienser
- 1 bakke rucola
- 25 g mandler
- 1 dl olivenolie
- ½ fed finthakket hvidløg
- 4 spsk groftrevet parmesan
- salt, peber og lidt citronsaft
- 2 stilke bladselleri
- 250 g små tomater
- 250 g mozzarella
- 1 lille håndfuld rucola.
Sådan laver du salat med rucola-pesto
- Kom rucola, mandler, olivenolie, hvidløg, parmesan, lidt salt, peber og citronsaft i en blender eller foodprocessor og blend indtil pestokonsistens er opnået.
- Smag til med ekstra salt, peber og citronsaft. Snit bladselleri i tynde skiver og halver tomaterne. Skær mozzarella i skiver.
- Kom tomater, selleri og mozzarella på en tallerken eller fad og kom lidt pesto og frisk rucola på toppen.
- Prøv salaten til….
- Forret en sommeraften, hvor grillen bliver tændt. Den kan også bruges som tilbehør til mange retter som kylling og kød.
- Prøv også italiensk sommersalat