Opskrift på salat med rucola-pesto, tomat og mozzarella
SPONSORERET indhold

Salat med rucola-pesto, tomat og mozzarella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Elsker du Italien? Så får du smagen og farverne af det fantastiske land her med grøn pesto, hvid mozzarella og røde tomater.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
22. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 bakke rucola
25 g mandler
1 dl olivenolie
½ fed finthakket hvidløg
4 spsk groftrevet parmesan
salt, peber og lidt citronsaft
2 stilke bladselleri
250 g små tomater
250 g mozzarella
1 lille håndfuld rucola.

Sådan laver du salat med rucola-pesto

Kom rucola, mandler, olivenolie, hvidløg, parmesan, lidt salt, peber og citronsaft i en blender eller foodprocessor og blend indtil pestokonsistens er opnået.

Smag til med ekstra salt, peber og citronsaft. Snit bladselleri i tynde skiver og halver tomaterne. Skær mozzarella i skiver.

Kom tomater, selleri og mozzarella på en tallerken eller fad og kom lidt pesto og frisk rucola på toppen.

Prøv salaten til….
Forret en sommeraften, hvor grillen bliver tændt. Den kan også bruges som tilbehør til mange retter som kylling og kød.

Prøv også italiensk sommersalat