Opskrift på italiensk sommersalat
SPONSORERET indhold

Italiensk sommersalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En helt utrolig frisk salat med agurk, grøn peber og tomat. Tag den med i picnickurven eller server den til små krydderfrikadeller.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
16. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

100 g pasta, tubetti rigati (halve, rillede pastarør)
3 spsk olivenolie
2 spsk rødvinseddike
3 fed hvidløg, finthakket
½ tsk paprika
½ frisk rød chili, finthakket
400 g friske tomater
1 grøn peber
2 stænger bladselleri
½ agurk
salt og peber
persille.

Sådan laver du italiensk sommersalat

Kog pastaen og lad den køle af.
Bland olie, eddike, hvidløg og paprika. Hak tomater, chili fint, grøn peber og selleri fint og bland det i dressingen.

Skræl agurken og skær den på langs. Skrab kernerne ud med en ske og skær agurken i små tern. Vend agurken i blandingen.

Vend pastaen i og drys lidt hakket persille over. Smag til med salt og peber.


Se også opskrift på pasta med edamamebønner og safran