-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
-
Her er 7 tegn på, at dit hus er hjemsøgt – og tips til at slippe af med negative energier
Spidskålssalat med rygeost og dild
Sprød sommersalat med rygeost og sprøde croutoner.
Ingredienser
- 1 lille spidskål
- ½ citron, saften heraf
- 1-2 bundter radiser
- ½-1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 4-5 spsk olivenolie
- 4 tykke skiver rugbrød til croutoner
- 75 g rygeost
- mælk
- salt og peber
- ½ bundt dild
Sådan laver du spidskålssalat med rygeost og dild:
- Skær spidskålen i tynde strimler. Kom det i en skål, og krydr med citronsaft, salt og peber. Nip top og bund af radiserne, og skær dem i både eller skiver. Pil og halver rødløg og snit det i tynde skiver.
- Pil hvidløget og pres det. Rør olivenolie og hvidløg sammen med salt og peber. Skær rugbrødsskiverne i tern og kom dem på bageplade med bagepapir og vend dem med hvidløgsolie og bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader – vend dem undervejs. Afkøl de sprøde croutoner.
- Rør rygeost sammen med mælk eller vand til det opnår konsistens som tyk cremefraiche og krydr med salt og peber. Bland spidskålen sammen med rygeostdressingen.
- Anret spidskålssalaten på et fad, og kom rødløg, radiser, sprøde croutoner og dild over.
PRØV OGSÅ: Grillet fisk med agurkesalsa