 
        Østers med to slags sauce
Server østers på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.
Østers til 6 personer
Ingredienser
- Beregn 6 østers til hver, og server på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.
- Klassisk østerssauce:
- 3 spsk. god rødvinseddike blandes med 1 meget fint snittet skalotteløg (ca. 1 stor tsk.).
- Krydr med peber.
- Thai-inspireret sauce:
- 1 cm frisk ingefær, fint revet
- 1 lille fed hvidløg
- 4 spsk. mild og saltfattig sojasauce
- 1 spsk. rørsukker (brun)
- 1 dl sesamolie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk meget fint hakket rød chili
- 1 spsk. friske koriander fint hakket
- LÆS OGSÅ: Jordskokkesuppe med østers
Sådan laver du østers med to slags sauce
- Pisk alle ingredienserne sammen, og hæld i små skåle.
De bedste opskrifter til dit nytår
- 
    
        Champagnemojito
- 
    
        Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
- 
    
        Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
- 
    
        9 skønne hovedretter til nytårsaften
- 
    
        Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
- 
    
        Festlig nytårsmenu med små retter
- 
    
        Nytårsmenu med skaldyr
- 
    
        Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
- 
    
        Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
- 
    
        Brownielagkage med champagneflødeskum
- 
    
        Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
- 
    
        Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller
        
        
            LÆS OGSÅ:Østers a la Bloody Mary
        
        
    
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        