-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Ovnstegt kylling og dampede gulerødder med estragon og citron
4
Total:45 minutter
Ingredienser
- 1 kylling
- salt og peber
- 3 kviste timian, bladene heraf
- ½ citron, skåret i skiver
- 2 spsk olivenolie
- 4 gulerødder
- 1 spsk smør
- salt og peber
- 1 tsk revet citronskal
- 1 skalotteløg, finthakket i små tern
- 2 spsk estragon, grofthakket
- evt. lidt purløgsblomster.
Sådan gør du
- Rens kyllingen og partér den i 8 stykker. Kom kyllingestykkerne i et ovnfast fad og krydr med salt, peber, timian, citronskiver og kom olivenolie herpå. Sæt fadet i ovnen og steg kyllingen 40-45 min. ved 200 grader, til den er gennemstegt.
- Skræl og skær gulerødderne i stave af ca. 5 cm. Kom 1 cm vand i en gryde og kom gulerødderne heri. Damp dem under låg ca. 5 min., til de er let møre – vend dem undervejs. Hæld overskydende vand fra og vend gulerødderne med lidt smør og krydr med salt, peber, revet citronskal, skalotteløg, estragon og evt. lidt purløgsblomster.
- Servér kylling med gulerødderne og evt. en sprød, grøn salat og kogte kartofler eller brød.