-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Ovnstegte kyllingelår
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:27 %
- Kulhydrat:45 %
4
Ingredienser
- 12 kyllingeunderlår
- 2-4 tsk harissa efter smag
- salt, peber.
- Mangosalsa:
- Kødet af 2 mangoer i tern
- ½ flækket, udkernet hakket agurk
- 1 bdt forårsløg
- 1 spsk hakket mynte
- 2 spsk sød chilisauce.
- Bulgur:
- 2½ dl bulgur
- 2½ dl kogende bouillon
- 25 g hakkede mandler eller cashewnødder
- 2 spsk hakket mynte
- salt og peber.
Sådan gør du
- Gnid kyllingelårene med harissa, læg dem på en plade med bagepapir, sæt dem i en kold ovn og tænd ovnen på 225 grader. Steg kyllingelårene møre og sprøde ca. 40 minutter og lav tilbehøret imens.
- Bland mango, agurk og forårsløg med mynte og chilisauce, smag til med salt og peber.
- Kom bulguren i en skål, hæld bouillon over, dæk skålen med plastfilm og lad den trække, til den har opsuget væden. Rør den løs med en gaffel og smag til med nødder, mynte samt salt og peber . Servér de stegte kyllingelår med salsa og bulgur.