Pandekager med sirup

Pandekager med sirup

(36 stk.)

Ingredienser

  • Sværhedsgrad: Middel
  • Tidsforgrug: 45 min.
  • 150 g hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 knsp. salt
  • 2 dl kærnemælk
  • ¾ dl koldt vand
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3 store æg
  • smør til bagning

  1. Sigt mel, bagepulver ogsalt ned i en stor skål. Laven fordybning i midten. Blandkærnemælk og vand, og komdet i fordybningen. Pisk lidt melind i væsken lidt efter lidt meden gaffel eller piskeris. Tilsætnu vaniljesukker og herefteræggene et ad gangen.
  2. Bag pandekagerne i smør påen pande. Der skal bruges 2-3spsk. dej til hver pandekage, ogde skal være tykke i det. Servérpandekagerne med jordbærsirupog evt. også sammen medgræsk yoghurt og frugtsalat.