Parmesanschnitzler

Parmesanschnitzler

En nem opskrift på skinkeschnitzler med parmesanost.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 6 min.
  • 2 skinkeschnitzler à 150 g
  • ½ sammenpisket æg
  • 1 tsk + 3 spsk mel
  • parmesanost
  • ½ dl mælk
  • 1 bdt persille
  • muskatnød
  • smør/olie
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • f.eks. pasta, tomater og broccoli

  1. Pisk ægget sammen med 1 tsk mel, 1-2 spsk friskrevetparmesanost, mælk og 1-2 spsk hakket persille. Krydr medrevet muskatnød, salt og peber.
  2. Vend kødet i mel krydretmed salt og peber og derefter i ostedejen.
  3. Steg schnitzlernepå en varm pande med smør/olie ca. 3 min. på hver side.
  4. Server f.eks. parmesanschnitzlerne med friskkogt pasta,stegte tomater og broccoli.