Pasta

Pasta a la Arrabbiata

En uhyre enkel ret af få ingredienser − og med masser af knald på smagen.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    480 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    18 %
  • Kulhydrat:
    65 %

4

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 finthakket løg
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 1 aubergine i små tern
  • 1 dåse hakkede, flåede, afdryppede tomater
  • 1,5 dl tør hvidvin eller bouillon
  • 1 spsk hakkede, soltørrede tomater
  • ½-1 tsk chiliflager
  • ½-1 tsk røget spansk paprika
  • salt, evt. peber
  • evt. lidt sukker
  • 300-350 g pasta tortiglioni
  • 50 g reven pecorino

Sådan gør du:

  1. Varm olien i en gryde og sauter løg og hvidløg gyldent. Tilsæt aubergine og sauter yderligere et par minutter, før tomater, vin samt soltørrede tomater, chili og røget paprika blandes i gryden, og saucen snurrer videre 15- 20 minutter under omrøring.
  2. Tjek smagen og smag til med salt – evt. lidt sukker og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, vend den med saucen og server med reven pecorino.