Pasta med ærter og bacon

Pasta med ærter og bacon

Prøv en delikat pastaret med ærter og bacon.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • 150-200 g bacon (i tern)
  • 250 g tør pasta
  • 200 g ærter (friske eller frosne)
  • 1 dl fløde
  • 2-3 tsk citronsaft
  • persille (eller mynte)
  • salt og peber

  1. Steg baconternene gyldne og sprøde på en pande og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Kog pastaen al dente (med bid) efter pakkens anvisning.
  3. Vend ærterne i pastaen det sidste min.
  4. Hæld pasta og ærter i et dørslag. Hæld fløden i gryden og giv den et opkog.
  5. Smag til med citronsaft, salt og peber og vend pasta og ærter i.
  6. Anret i varme tallerkner, drys med bacon og persille eller mynte og nyd straks.