
Pasta med ærter og bacon
Prøv en delikat pastaret med ærter og bacon.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- 150-200 g bacon (i tern)
- 250 g tør pasta
- 200 g ærter (friske eller frosne)
- 1 dl fløde
- 2-3 tsk citronsaft
- persille (eller mynte)
- salt og peber
- Steg baconternene gyldne og sprøde på en pande og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
- Kog pastaen al dente (med bid) efter pakkens anvisning.
- Vend ærterne i pastaen det sidste min.
- Hæld pasta og ærter i et dørslag. Hæld fløden i gryden og giv den et opkog.
- Smag til med citronsaft, salt og peber og vend pasta og ærter i.
- Anret i varme tallerkner, drys med bacon og persille eller mynte og nyd straks.