Pasta med bacon og pesto

Pasta med bacon og pesto

Prøv en delikat pastaret med bacon og pesto.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • 150 g bacon (i tykke skiver)
  • 150-200 g tørret pasta (f.eks. fettuccine)
  • 2 spsk grøn pesto
  • salt og peber
  • 8-10 sorte oliven
  • parmesanost
  • frisk basilikum
  • Tilbehør:
  • Brød og salat

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  2. Steg baconskiverne sprøde på en varm pande og skær dem i tern eller strimler.
  3. Vend den afdryppede pasta sammen med pesto, smag til
  4. med friskkværnet peber og anret i to dybe tallerkner.
  5. Drys med bacon, oliven, høvlet parmesanost og basilikumblade.
  6. Servér straks med brød og salat.