Pasta med bagte grønsager
Pasta basta...
Næringsindhold
- Energi pr. person:470 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:15 %
- Kulhydrat:65 %
4
Ingredienser
- 1 aubergine
- 1 spsk olivenolie til pensling
- salt, peber
- 350 g cherrytomater
- 9 fed hvidløg
- 350 g fuldkornspasta,
- f.eks. rigatoni
- en håndfuld basilikum
- ½ bøtte ricotta
- 25 g ristede pinjekerner
Sådan gør du:
- Skær auberginen i tynde skiver. Læg dem på en plade med bagepapir, pensl dem med olie og drys salt og peber på. Del og læg tomater og hvidløgsfed ved siden af. Bag det hele ved 225° i ovnen i 12 minutter. Kog, afdryp og hæld pastaen tilbage i gryden. Hæld de bagte grønsager samt den saft, der er dannet under bagningen over i pastagryden og bland det hele med basilikum, ricotta og pinjekerner og server omgående.