Pasta med kalvekød i salviesauce

Pasta med kalvekød i salviesauce

4 personer

Ingredienser

  • 400 g kalvekød i tern
  • 1 løg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 moden bøftomat
  • 1 spsk. hvedemel
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 1½ dl piskefløde
  • 1 spsk. tomatkoncentrat
  • 2 spsk. finthakket
  • salvie
  • salt og peber
  • 400 g pasta, lange brede (pappardelle)

  1. Hak løget fint.Varm olien, og stegløgene i ca. 5 min.Fjern løgene frapanden, og skru opfor varmen.
  2. Brun kødet af, hvisdet er nødvendigt, såhæld mere olie på.
  3. Skær tomaten ismå tern, og stegdem med et par min.Drys melet på, og laddet stege med lidt.Hæld bouillonen på,tilsæt løgene, og laddet hele koge i ca. 2min. Hæld fløde ogtomatkoncentrat på, og kog det i 1 min.Fjern gryden fra varmen, og tilsæt salvie,salt og peber.
  4. Kog pastaen efteranvisningen på pakken, og vend den isaucen. Drys evt.med lidt friskhakkede salvieblade.