-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet

Pasta med kylling og mozzarella
(4 pers.)
Ingredienser
- 300 g pasta f.eks. bånd
- 500 g kyllingeinderfilet
- salt, peber
- 2 spsk. olivenolie
- 2 skalotteløg
- 20 g smør
- 2 dl hønsebouillon
- 1 spsk. citronsaft
- 125 g frisk mozzarella eller fetaost
- 150 g cherrytomater
- 1 dl sorte oliven
- 1 bdt. rucola
- 1 lill bdt. basilikum
- Tilbehør:
- friskhøvlet
- parmesanost
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Skær kyllingekødet i tern, og krydr det med salt og peber. Steg kødet gyldent og gennemstegt i olie på en sliplet-pande. Hak løgene, og svits dem kort i smør. Tilsæt bouillon og citronsaft, og kog retten sammen 2-3 min. Smag til med salt og peber. Kom kyllingetern i, og kog kort op.
- Vend pasta og kyllingeblanding sammen. Fordel tern af mozzarella og halve cherrytomater over. Pynt med oliven, rucola og basilikum. Giv parmesanost til.