Pasta med kylling og mozzarella

Pasta med kylling og mozzarella

(4 pers.)

Ingredienser

  • 300 g pasta f.eks. bånd
  • 500 g kyllingeinderfilet
  • salt, peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 skalotteløg
  • 20 g smør
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 spsk. citronsaft
  • 125 g frisk mozzarella eller fetaost
  • 150 g cherrytomater
  • 1 dl sorte oliven
  • 1 bdt. rucola
  • 1 lill bdt. basilikum
  • Tilbehør:
  • friskhøvlet
  • parmesanost

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Skær kyllingekødet i tern, og krydr det med salt og peber. Steg kødet gyldent og gennemstegt i olie på en sliplet-pande. Hak løgene, og svits dem kort i smør. Tilsæt bouillon og citronsaft, og kog retten sammen 2-3 min. Smag til med salt og peber. Kom kyllingetern i, og kog kort op.
  3. Vend pasta og kyllingeblanding sammen. Fordel tern af mozzarella og halve cherrytomater over. Pynt med oliven, rucola og basilikum. Giv parmesanost til.